25e editie NedHIS & EZD congres

Op woensdag 23 maart vindt de 25e editie van het NedHIS & EZD congres plaats in Hotel Vianen.

Het is hét congres voor huisartsen, doktersassistentes, POH-ers, AIOS-sen, waarnemers, managers in de eerstelijnszorg en andere geïnteresseerden. Om elkaar te ontmoeten, te leren, te netwerken en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de huisartsinformatiesystemen (HIS-sen).

Het congres en de beurs staan dit jaar in het teken van Medicatieveiligheid Nieuwe Stijl. U krijgt op het congres tips en een inkijkje in de huidige en toekomstige wijze van medicatieaanvraag, aflevering en wijziging.

Ook Z-Netwerken is alweer volop in voorbereiding. Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten in onze nieuwe stand (nr 16) en tijdens de workshop over Doktr.nl!

Heeft u hulp nodig?

Hoe kunnen wij u vandaag helpen?

Heeft u een vraag over de Passage ID? Lees dan eerst pagina 2 en 3 van deze handleiding: Passage ID instellen

Heeft u ondersteuning nodig bij het aanmaken van uw Passage ID of heeft u andere technische ondersteuning nodig? Maak dan een afspraak met onze servicedesk: Servicedesk Afsprakenplanner

Wilt u meer informatie over ZorgMail? Kijk dan eens op onze ZorgMail-pagina's: Informatie over ZorgMail

Wilt u contact opnemen met Z-Netwerken met een overige vraag? Ga naar onze contactpagina

Verwerkersovereenkomst aanvragen?

Bent u op zoek naar een verwerkersovereenkomst? Dan kunt u deze gemakkelijk en snel aanvragen door middel van de onderstaande knop. Verwerkersovereenkomst aanvragen

KvK dossier 09177500 | Voorwaarden ZorgMail Voorwaarden Nederland ICT Privacy Statement

Z-Netwerken Nederland is onderdeel van Enovation BV