Digitale formulieren

ZorgMail

De verbindende schakel tussen zorgverleners in de gezondheidszorg.

e-Consult

Platform voor patiënten en zorgverleners om onderling te communiceren.

Digitale formulieren

Gestructureerde data invoer on- en offline voor de zorgsector.

Procesoptimalisatie

Procesoptimalisatie

Tegenwoordig draait alles om efficiëntie. Men wil met zo min mogelijk tijd zo veel mogelijk bereiken. De meest tijdrovende bedrijfsprocessen worden ondersteund, of zijn zelfs afhankelijk van papieren formulieren. Deze bedrijfsprocessen nemen veel tijd in beslag omdat deze veel handmatig werk vereisen. Daarnaast is er vaak sprake van dubbele invoer van gegevens, waardoor zowel de invoer als de verwerking van gegevens arbeidsintensief is. Men kampt bij formulieren ook vaak met onleesbare handschriften, zoekgeraakte en/of beschadigde formulieren en (type)fouten bij de verwerking van formulieren. Kampt u ook met deze knelpunten  en bent u toe aan procesoptimalisatie? Hieronder leggen wij u uit wat u met de implementatie van Z-Form aan optimalisatie van uw (papieren) bedrijfsprocessen kunt toevoegen.

Z-Form

Z-Form is ons product om uw processen te optimaliseren. Het is een handige app, waarmee (bestaande) formulieren gedigitaliseerd kunnen worden. Het formulier komt zo beschikbaar op de smartphone of tablet en kan altijd en overal worden gebruikt. U kunt er zowel online als offline gebruik van maken. Het aantal registraties per formulier is onbeperkt. De ingevoerde gegevens worden automatisch verzonden en kunnen ook automatisch worden verwerkt, doorgestuurd of opgenomen in rapportages.

Z-Form op een rijtje

Z-Form levert:

 

• Groot gebruiksgemak
• Geautomatiseerde processen
• Efficiënte processen
• Besparing op werk
• Data kwaliteit
• Data integriteit
• Integratie met bronsystemen (klanten bestand, producten catalogus, prijslijsten etc)
• Handige koppelingen

Praktijkervaring van SPiTS

Spits BV is met de uplus app de eerste klant van Z-Netwerken (Medworq). Net als de Z-Form is ook de uplus app een kloon van MoreApp.

Inmiddels heeft Spits BV vele bedrijfsprocessen geoptimaliseerd en geautomatiseerd met haar uplus app. Er zijn tientallen formulieren ontwikkeld en dagelijks worden er 50 tot 100 formulieren ingevuld en verzonden. In het interview een toelichting van de enthousiaste gebruikers.

 

Lees het interview met SP!TS

Heeft u hulp nodig?

Hoe kunnen wij u vandaag helpen?

Heeft u een vraag over de Passage ID? Lees dan eerst pagina 2 en 3 van deze handleiding: Passage ID instellen

Heeft u ondersteuning nodig bij het aanmaken van uw Passage ID of heeft u andere technische ondersteuning nodig? Maak dan een afspraak met onze servicedesk: Servicedesk Afsprakenplanner

Wilt u meer informatie over ZorgMail? Kijk dan eens op onze ZorgMail-pagina's: Informatie over ZorgMail

Wilt u contact opnemen met Z-Netwerken met een overige vraag? Ga naar onze contactpagina

Verwerkersovereenkomst aanvragen?

Bent u op zoek naar een verwerkersovereenkomst? Dan kunt u deze gemakkelijk en snel aanvragen door middel van de onderstaande knop. Verwerkersovereenkomst aanvragen

KvK dossier 09177500 | Voorwaarden ZorgMail Voorwaarden Nederland ICT Privacy Statement

Z-Netwerken Nederland is onderdeel van Enovation BV