Digitale formulieren

ZorgMail

De verbindende schakel tussen zorgverleners in de gezondheidszorg.

e-Consult

Platform voor patiënten en zorgverleners om onderling te communiceren.

Digitale formulieren

Gestructureerde data invoer on- en offline voor de zorgsector.

Widgets

Z-Form widgets

Met Z-Form bent u in staat om formulieren te digitaliseren, maar u zult zich misschien afvragen hoe dat precies in zijn werk gaat. Een Z-Form formulier is opgebouwd uit zogenaamde “widgets”. Een widget is een individueel element uit een grafische gebruiksomgeving. Kortom, een Z-Form widget is een bouwsteen van een formulier die u zelf kiest en gebruikt.

Widget mogelijkheden

Standaard zijn er 23 widgets beschikbaar, variërend van het invoeren van een e-mailadres tot aan het tekenen van een handtekening. Elke widget is uniek en heeft zijn eigen vorm van data-invoer. Zo kan er gebruik gemaakt worden van de zogenaamde “Checkbox” widget. Met deze widget kan de gebruiker een stelling of vraag bevestigen door een vinkje te plaatsen. Door middel van de “Lookup” widget is de gebruiker in staat om een keuze te maken uit vooraf ingestelde antwoordmogelijkheden, zoals een ja-nee vraag.

 

Daarnaast is het mogelijk om het aantal widgets uit te breiden door de MoreApp Marketplace, een plek waar je toevoegingen kunt downloaden en installeren, denk hierbij aan specifiekere widgets, zoals een widget om een rekenmachine toe te voegen aan een formulier. Heeft u een formulier gemaakt en denkt u dat deze ook door anderen gebruikt kan worden? Dan kunt u uw formulier publiceren op de MoreApp marktplaats, zodat anderen gebruik kunnen maken van uw gemaakte formulier, eventueel tegen een vergoeding.

Z-Form Workshop

Bent u geïnteresseerd in onze Z-Form maar lijkt het gebruiken hiervan u te ingewikkeld? Wees gerust, Z-Netwerken verzorgt namelijk ook Z-Form Workshops, waarbij de bouw en het gebruik van een formulier van a tot z wordt uitgelegd. U zult merken dat het bouwen en gebruiken van Z-Form formulieren niet alleen heel makkelijk, maar voor vooral heel leuk is!

 

Interesse in onze workshop of heeft u andere vragen? Neem contact op

Heeft u hulp nodig?

Hoe kunnen wij u vandaag helpen?

Heeft u een vraag over de Passage ID? Lees dan eerst pagina 2 en 3 van deze handleiding: Passage ID instellen

Heeft u ondersteuning nodig bij het aanmaken van uw Passage ID of heeft u andere technische ondersteuning nodig? Maak dan een afspraak met onze servicedesk: Servicedesk Afsprakenplanner

Wilt u meer informatie over ZorgMail? Kijk dan eens op onze ZorgMail-pagina's: Informatie over ZorgMail

Wilt u contact opnemen met Z-Netwerken met een overige vraag? Ga naar onze contactpagina

Verwerkersovereenkomst aanvragen?

Bent u op zoek naar een verwerkersovereenkomst? Dan kunt u deze gemakkelijk en snel aanvragen door middel van de onderstaande knop. Verwerkersovereenkomst aanvragen

KvK dossier 09177500 | Voorwaarden ZorgMail Voorwaarden Nederland ICT Privacy Statement

Z-Netwerken Nederland is onderdeel van Enovation BV