Digitale formulieren

ZorgMail

De verbindende schakel tussen zorgverleners in de gezondheidszorg.

e-Consult

Platform voor patiënten en zorgverleners om onderling te communiceren.

Digitale formulieren

Gestructureerde data invoer on- en offline voor de zorgsector.

Z-Form

Digitaliseer uw formulieren met Z-Form

Heeft u ook te maken met arbeidsintensieve en tijdrovende processen door een overvloed aan formulieren? Dan biedt Z-Form uitkomst! Papieren formulieren zijn in dit digitale tijdperk namelijk inefficiënt. Formulieren kunnen immers kwijtraken, nemen onnodige ruimte in beslag en kunnen gedateerd raken. Onze Z-Form lost al deze problemen in één klap op. Met dit product kunnen formulieren gebouwd, ingevuld en ook verzonden worden. Door de gebruiksvriendelijke widgets is iedereen in staat om stapsgewijs een bestaand formulier ‘na te maken’, zodat deze formulieren voor altijd digitaal ingevuld kunnen worden. Daarnaast kan Z-Form op drie manieren benaderd worden, elk medium heeft zijn eigen functies en mogelijkheden.

Z-Form Platform

Het Z-Form Platform is de thuisbasis van de beheerder. In dit platform kunnen formulieren namelijk niet alleen ingevuld en verzonden worden, maar dit is ook de plek waar formulieren gebouwd kunnen worden. Door middel van de gebruiksvriendelijke widgets is het bouwen van een formulier niet alleen gemakkelijk, maar vooral erg leuk.

 

De beheerder kan in het platform gebruikers toewijzen die toegang mogen hebben tot vooraf geselecteerde eigen formulieren, zodat deze op elk gewenst moment door de gebruiker ingevuld en verzonden kunnen worden. In het platform kunnen ook databronnen toegevoegd worden, zoals Excel bestanden. Informatie zoals prijslijsten en contactpersonen zijn hierdoor te koppelen aan een formulier, voor optimale efficiëntie. Ook heeft de beheerder toegang tot de instellingen van formulieren, zoals het instellen van een standaard e-mailadres waarnaar het formulier verstuurd mag worden en het bericht wat hierbij vertoond wordt. Tot slot kan de beheerder werkinstructies toevoegen aan de formulieren, zodat er nooit verwarring kan ontstaan over het invullen hiervan.

 

Het Z-Form Platform op een rijtje

  • Bouwen, invullen en verzenden van formulieren op de computer/laptop
  • Voeg gebruikers toe die evenals toegang mogen hebben tot formulieren
  • Koppel uw data aan formulieren, zoals Excel bestanden
  • Bepaal zelf hoe efficiënt u te werk wil gaan door instellingen en werkinstructies

Z-Form App

De Z-Form applicatie is de beste oplossing voor onderweg en/of op locatie. De app kan gedownload en geïnstalleerd worden op smartphone en tablet, waardoor beschikbare formulieren overal en altijd ingevuld kunnen worden. U heeft dus geen internetverbinding nodig om de formulieren in te vullen, om deze te versturen heeft u natuurlijk wel een internetverbinding nodig. Ingevulde formulieren worden automatisch opgeslagen als concept, zodat deze later gemakkelijk verzonden kunnen worden.

 

De Z-Form App op een rijtje

  • Applicatie voor smartphone en tablet
  • Vul formulieren onderweg/op locatie in, ook offline!
  • Slaat ingevulde, niet verzonden formulieren automatisch op

Z-Form Webclient

De Webclient is de beste oplossing voor op kantoor. Met deze Webclient kunt u formulieren invullen en verzenden vanaf de computer of laptop. Wanneer formulieren ingevuld moeten worden door personen die niet beschikken over een  account, dan biedt de Webclient ook uitkomst. Door middel van een unieke URL, of webpagina, die gegenereerd kan worden vanuit het Z-Form Platform, kunnen gebruikers zonder in te hoeven loggen bij het formulier komen om deze in te vullen en eventueel direct te verzenden.

 

De Z-Form Webclient op een rijtje

  • Een webclient voor computer en laptop
  • Vul formulieren in en verzend ze direct
  • Slaat ingevulde, niet verzonden formulieren automatisch op

Vrijblijvende demonstratie aanvragen?

Z-Form is ontworpen om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn. Wij kunnen echter begrijpen dat het product ingewikkeld over kan komen. Vraag daarom een vrijblijvende demonstratie aan en upload één van uw formulieren, wij kunnen uw formulier voor u digitaliseren om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden.

Heeft u hulp nodig?

Hoe kunnen wij u vandaag helpen?

Heeft u een vraag over de Passage ID? Lees dan eerst pagina 2 en 3 van deze handleiding: Passage ID instellen

Heeft u ondersteuning nodig bij het aanmaken van uw Passage ID of heeft u andere technische ondersteuning nodig? Maak dan een afspraak met onze servicedesk: Servicedesk Afsprakenplanner

Wilt u meer informatie over ZorgMail? Kijk dan eens op onze ZorgMail-pagina's: Informatie over ZorgMail

Wilt u contact opnemen met Z-Netwerken met een overige vraag? Ga naar onze contactpagina

Verwerkersovereenkomst aanvragen?

Bent u op zoek naar een verwerkersovereenkomst? Dan kunt u deze gemakkelijk en snel aanvragen door middel van de onderstaande knop. Verwerkersovereenkomst aanvragen

KvK dossier 09177500 | Voorwaarden ZorgMail Voorwaarden Nederland ICT Privacy Statement

Z-Netwerken Nederland is onderdeel van Enovation BV