Het Fieldlab Project van Health Valley

Health Valley Nederland is hét innovatienetwerk binnen Life Sciences & Health. De organisatie zorgt ervoor dat bedrijven, zorginstellingen, kennisinstellingen en overheden elkaar ontmoeten, verbinden en versterken. Partijen bundelen innovatie-, markt- en ondernemerskracht en geven zo een impuls aan de zorg.

 

Het valt niet altijd mee om zorginnovaties naar de zorgpraktijk te brengen. Dit kan te maken hebben met regelgeving of met zorgprofessionals die het erg druk hebben. Je moet tenslotte tijd stoppen in een innovatie voordat je kunt beoordelen of deze geschikt is in de zorgpraktijk. Binnen Fieldlabs werken zorginstellingen, wetenschap, onderwijs en (MKB)bedrijven samen binnen een inspirerende proeftuin. Binnen deze broedplaatsen proberen we zorginnovaties (door) te ontwikkelen, uit te testen en te evalueren.

 

Z-Netwerken neemt deel aan het eerstelijns Fieldlab Thermion. Door de inzet van het product Doktr.nl proberen we de communicatie tussen patient en hulpverlener, tussen hulpverleners onderling en binnen behandelteams (inclusief mantelzorgers) te bevorderen. Dit wordt gedaan aan de hand van concrete projecten. Zo proberen we het aantal telefoontjes door de praktijkassistente te verminderen (labuitslagen via doktr). Of medicatievragen tussen apotheek en de huisarts te stroomlijnen via ons digitale communicatieplatform.

 

Z-Netwerken draagt op deze manier bij aan innovatie in de zorg.

Bekijk de websites: www.healthvalley.nl  of www.fieldlabeerstelijn.nl

 

Zie het interview met Z-Netwerken directeur Gerrit Jan van Ochten

https://youtu.be/QkzezMtJGLM

Heeft u hulp nodig?

Hoe kunnen wij u vandaag helpen?

Heeft u een vraag over de Passage ID? Lees dan eerst pagina 2 en 3 van deze handleiding: Passage ID instellen

Heeft u ondersteuning nodig bij het aanmaken van uw Passage ID of heeft u andere technische ondersteuning nodig? Maak dan een afspraak met onze servicedesk: Servicedesk Afsprakenplanner

Wilt u meer informatie over ZorgMail? Kijk dan eens op onze ZorgMail-pagina's: Informatie over ZorgMail

Wilt u contact opnemen met Z-Netwerken met een overige vraag? Ga naar onze contactpagina

Verwerkersovereenkomst aanvragen?

Bent u op zoek naar een verwerkersovereenkomst? Dan kunt u deze gemakkelijk en snel aanvragen door middel van de onderstaande knop. Verwerkersovereenkomst aanvragen

KvK dossier 09177500 | Voorwaarden ZorgMail Voorwaarden Nederland ICT Privacy Statement

Z-Netwerken Nederland is onderdeel van Enovation BV