Kortingsactie beroepsverenigingen

Met trots mogen wij mededelen dat twee beroepsverenigingen een samenwerking aan zijn gegaan met ZorgMail. Dat betekent: korting voor leden!

 

VvOCM
De Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM) is de beroepsvereniging van oefentherapeuten en telt bijna 1.800 leden. De VvOCM is in 2004 ontstaan uit een fusie van de Vereniging Bewegingsleer Cesar en de Nederlands Vereniging van Oefentherapeuten Mensendieck.

 

NVLF
De NVLF is de beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland en behartigt de belangen van 6.000 leden. Dit zijn logopedisten met of in dienst van een eigen praktijk en logopedisten in het onderwijs en de gezondheidszorg. De NVLF ondersteunt de leden zodat zij hun cliënten/patiënten in een veranderend zorglandschap kwalitatief hoogstaande logopedische zorg kunnen bieden in alle levensfasen.

 

Bent u lid van één van de bovenstaande beroepsverenigingen? Neem dan contact op met Z-Netwerken voor uw kortingscode!

Heeft u hulp nodig?

Hoe kunnen wij u vandaag helpen?

Heeft u een vraag over de Passage ID? Lees dan eerst pagina 2 en 3 van deze handleiding: Passage ID instellen

Heeft u ondersteuning nodig bij het aanmaken van uw Passage ID of heeft u andere technische ondersteuning nodig? Maak dan een afspraak met onze servicedesk: Servicedesk Afsprakenplanner

Wilt u meer informatie over ZorgMail? Kijk dan eens op onze ZorgMail-pagina's: Informatie over ZorgMail

Wilt u contact opnemen met Z-Netwerken met een overige vraag? Ga naar onze contactpagina

Verwerkersovereenkomst aanvragen?

Bent u op zoek naar een verwerkersovereenkomst? Dan kunt u deze gemakkelijk en snel aanvragen door middel van de onderstaande knop. Verwerkersovereenkomst aanvragen

KvK dossier 09177500 | Voorwaarden ZorgMail Voorwaarden Nederland ICT Privacy Statement

Z-Netwerken Nederland is onderdeel van Enovation BV