Mailt uw gemeente al veilig?

Sinds ZorgMail beschikbaar is gemaakt voor de gemeentemarkt in 2015, zijn er al meer dan 122 gemeenten aangesloten. Gemeenten hebben een grote verantwoordelijkheid ten aanzien van informatie beveiliging en privacybescherming. De gegevens die zij uitwisselen betreft informatie over burgers en sinds de invoering van de nieuwe Wmo bevatten veel berichten ook informatie over zorg en ondersteuning. ZorgMail is de standaard op het gebied van beveiligde communicatie in de zorg met ruim 13.000 aangesloten organisaties.

Huisartsen, jeugdartsen, psychologen, thuiszorgmedewerkers, specialisten en diverse andere aanbieders wisselen jaarlijks circa 70 miljoen berichten uit. Met de Secure Mail oplossing van ZorgMail is het voor gemeenten ook mogelijk om beveiligd te communiceren met burgers. Door middel van encryptie en twee factor authenticatie is de veiligheid van de mailuitwisseling gewaarborgd. Wilt u meer weten over ZorgMail of nagaan uw gemeente al veilig communiceert? Kijk op zorgverbinden.nl/zorgmail/gemeenten of bekijk de infographic over het stijgende aantal gemeenten dat gebruik maakt van ZorgMail.

 

Veilig mailen met ZorgMail

Ik wil contact

Heeft u onze pagina met de veelgestelde vragen al bezocht?Houd mij op de hoogte

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Inschrijven

KvK: Z-NetwerkenNederland B.V. dossier 09177500 | Voorwaarden ZorgMail Voorwaarden ZorgMail Eerstelijns zorgverleners Voorwaarden Nederland ICT