Oplossingen

Interesse in onze oplossingen?

Wij geloven naast kwalitatieve communicatie oplossingen ook in langdurige en hoogwaardige service. Om die reden staat onze servicedesk van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om u uitleg te geven, antwoord te geven op vragen en te voorzien van technische hulp op afstand. Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

 

Neem contact op

Oplossingen

Z-Netwerken is leverancier van digitale communicatie-oplossingen in de zorg. Ons portfolio bestaat uit drie onmisbare producten:

 

  • ZorgMail Veilig, efficiënt en de makkelijkste manier van e-mailen voor zorgverleners en gemeenten.

 

  • Doktr.nl Chat online met uw patiënten wanneer het u uitkomt en boek tijdswinst met dit e-consult communicatieplatform.

 

  • Z-Form Digitaliseer en verstuur uw papieren formulieren met deze smartphone applicatie.

 

Daarnaast denken en doen wij mee met onze afnemers om de communicatie in de zorg, veilig, gestructureerd en efficiënt in te richten en te beheren. Wij geven advies, trainingen en leveren uiteraard deskundige support aan al onze afnemers. Z-Netwerken bedient ongeveer 40% van alle Nederlandse zorgverleners en gemeenten met een of meerdere producten.

 

Z-Netwerken levert producten en diensten die uw online verbindingen beveiligen en ook uw elektronische communicatie optimaliseren.
Als grootste regiopartner voor ZorgMail bieden wij een beveiligd elektronisch communicatienetwerk waar ondertussen meer dan 13.000 zorgorganisaties gebruik van maken. Met Doktr.nl bieden wij een eenvoudig maar uitgebreid communicatieplatform voor zorgverleners en patiënten.

 

Tot slot bieden wij onze applicatie Z-Form aan, hiermee kunt u bedrijfsprocessen optimaliseren door formulieren te digitaliseren. Hiermee bespaart u op korte- en lange termijn veel tijd, energie en geld.

Heeft u hulp nodig?

Hoe kunnen wij u vandaag helpen?

Heeft u een vraag over de Passage ID? Lees dan eerst pagina 2 en 3 van deze handleiding: Passage ID instellen

Heeft u ondersteuning nodig bij het aanmaken van uw Passage ID of heeft u andere technische ondersteuning nodig? Maak dan een afspraak met onze servicedesk: Servicedesk Afsprakenplanner

Wilt u meer informatie over ZorgMail? Kijk dan eens op onze ZorgMail-pagina's: Informatie over ZorgMail

Wilt u contact opnemen met Z-Netwerken met een overige vraag? Ga naar onze contactpagina

Verwerkersovereenkomst aanvragen?

Bent u op zoek naar een verwerkersovereenkomst? Dan kunt u deze gemakkelijk en snel aanvragen door middel van de onderstaande knop. Verwerkersovereenkomst aanvragen

KvK dossier 09177500 | Voorwaarden ZorgMail Voorwaarden Nederland ICT Privacy Statement

Z-Netwerken Nederland is onderdeel van Enovation BV