Vacature Service & Support medewerker

Ben jij op zoek naar een leuke startersfunctie in de ICT en wil je aan de slag als Service & Support medewerker bij Z-Netwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Omschrijving:
Je wilt graag de zorg een stukje beter maken door ICT en snapt dat de privacy van de patiënt voorop staat. Dat is waar Z-Netwerken ook voor staat; al jarenlang dé partij voor zorgcommunicatie met diepgaande kennis van de zorg.
 
Je wordt onderdeel van een hecht bedrijf met meer dan 120 ervaren specialisten die de berichtstandaarden en protocollen in de Zorg ICT kunnen dromen en informatiebeveiliging voorop stellen. Je hebt een speciaal soort mensen nodig om voorop te lopen in een zeer divers, complex landschap en daarom zoeken we versterking – mensen met het juiste DNA, jij dus! Meer weten?
 
Ga naar vacature

Heeft u hulp nodig?

Hoe kunnen wij u vandaag helpen?

Heeft u een vraag over de Passage ID? Lees dan eerst pagina 2 en 3 van deze handleiding: Passage ID instellen

Heeft u ondersteuning nodig bij het aanmaken van uw Passage ID of heeft u andere technische ondersteuning nodig? Maak dan een afspraak met onze servicedesk: Servicedesk Afsprakenplanner

Wilt u meer informatie over ZorgMail? Kijk dan eens op onze ZorgMail-pagina's: Informatie over ZorgMail

Wilt u contact opnemen met Z-Netwerken met een overige vraag? Ga naar onze contactpagina

Verwerkersovereenkomst aanvragen?

Bent u op zoek naar een verwerkersovereenkomst? Dan kunt u deze gemakkelijk en snel aanvragen door middel van de onderstaande knop. Verwerkersovereenkomst aanvragen

KvK dossier 09177500 | Voorwaarden ZorgMail Voorwaarden Nederland ICT Privacy Statement

Z-Netwerken Nederland is onderdeel van Enovation BV