Werken bij Z-Netwerken

Omschrijving vacature

Service & Support Medewerker

 
Ben jij op zoek naar een leuke startersfunctie in de ICT en wil je aan de slag als Service & Support medewerker bij Z-Netwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 
Je wilt graag de zorg een stukje beter maken door ICT en snapt dat de privacy van de patiënt voorop staat. Dat is waar Z-Netwerken ook voor staat; al jarenlang dé partij voor zorgcommunicatie met diepgaande kennis van de zorg.
 
Je wordt onderdeel van een hecht bedrijf met meer dan 120 ervaren specialisten die de berichtstandaarden en protocollen in de Zorg ICT kunnen dromen en informatiebeveiliging voorop stellen. Je hebt een speciaal soort mensen nodig om voorop te lopen in een zeer divers, complex landschap en daarom zoeken we versterking – mensen met het juiste DNA, jij dus!
 
Jullie lossen samen een hoop verstoringen (incidenten) op en beantwoorden vragen van klanten in de zorg of logistiek en transport. Je bent inzetbaar in zowel de 1e als 2e lijn en hierdoor heb je zowel contact met de klant als met je collega’s uit het gehele bedrijf. Soms zijn vragen of verstoringen groter dan de kennis die alleen jij hebt en vervolgens kom je samen tot een oplossing om daarna zelf weer het aanspreekpunt te zijn van de huisarts of een systeembeheerder van een ziekenhuis. Wanneer je het gesprek afgerond hebt, kijk je of je hierover nog iets moet vastleggen in onze kennisbank en/of je dit moet delen met de rest van je collega’s. We stimuleren kennisoverdracht enorm, dus heb je iets geleerd, iets interessants gelezen of gehoord; vertel het je collega’s.

Wat bieden wij?

• Een super leuk en enthousiast team met allemaal ICT specialisten;

• Je werkt in een continue vernieuwende omgeving;

• De mogelijkheid om continue het beste uit je zelf te halen middels interne en externe opleidingen;

• Internetvergoeding;

• Mobiele telefoon & laptop.

Waarom jij?

• Je hebt minimaal een MBO ICT opleiding op zak;

• Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar:
o We zijn open tussen 08:00 – 18:00 uur en samen met het team verzorg je de bezetting tussen deze tijden.
o We zijn bereikbaar buiten kantoortijden en weekend- en feestdagen. Ook hier vind je samen met het team een oplossing voor. Werk je dan? Dan krijg je dit uiteraard extra vergoed.

• Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ben je daarnaast ook instaat om in het Duits of Frans de klant te woord staan? Dan ben je helemaal de juiste kandidaat voor ons!

• Je bent alert en pro actief. Je signaleert ook zelf verstoringen & incidenten en gaat hiermee direct aan de slag;

• Je vindt het leuk om verbeteringen aan te dragen en je kennis te delen;

• Wij vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt, maar je hebt jouw ontwikkeling binnen Z-Netwerken helemaal in eigen hand;

• Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht;

• Standplaats: Capelle aan den IJssel of Culemborg.

Solliciteren

Ben jij volgens jou de geschikte kandidaat voor deze vacature? Dan zijn wij natuurlijk erg benieuwd naar jou! We ontvangen graag je cv én motivatie. Solliciteer

 

Heeft u hulp nodig?

Hoe kunnen wij u vandaag helpen?

Heeft u een vraag over de Passage ID? Lees dan eerst pagina 2 en 3 van deze handleiding: Passage ID instellen

Heeft u ondersteuning nodig bij het aanmaken van uw Passage ID of heeft u andere technische ondersteuning nodig? Maak dan een afspraak met onze servicedesk: Servicedesk Afsprakenplanner

Wilt u meer informatie over ZorgMail? Kijk dan eens op onze ZorgMail-pagina's: Informatie over ZorgMail

Wilt u contact opnemen met Z-Netwerken met een overige vraag? Ga naar onze contactpagina

Verwerkersovereenkomst aanvragen?

Bent u op zoek naar een verwerkersovereenkomst? Dan kunt u deze gemakkelijk en snel aanvragen door middel van de onderstaande knop. Verwerkersovereenkomst aanvragen

KvK dossier 09177500 | Voorwaarden ZorgMail Voorwaarden Nederland ICT Privacy Statement

Z-Netwerken Nederland is onderdeel van Enovation BV