ZorgMail Kraskaart Actie

Welk voordeel wordt u aangeboden?

Voer hier uw actiecode (of lotnummer) in en bekijk uw ZorgMail-voordeel. De code is hoofdletter gevoelig!

 

Aanmeldinstructies met korting

Als u deze pagina bezoekt, dan heeft u een ZorgMail kraskaart van Z-Netwerken ontvangen.

Wij hopen u te mogen feliciteren met een prijs.

 

Om uw voordeel op te eisen, meldt u zich aan bij ZorgMail door middel van de volgende stappen:

 

 1. Ga naar de aanmeldwizard van ZorgMail.
 2. Kies de bovenste groene knop: Aanmelden met AGB-code, vul uw praktijk AGB-code in.
 3. In blad 1. Organisatie controleert u uw gegevens en vult u deze waar nodig aan.
 4. In blad 2. Systeem kiest u uw informatiesysteem. Onderaan kiest u voor uw mailserverprovider, dit is de beheerder van uw eigen e-mailadres(sen).
 5. In blad 3. Producten hoeft u geen actie te ondernemen, u klikt op ‘Volgende’.
 6. In blad 4. Zorgprofessionals voegt u alle zorgverleners van uw praktijk toe met de blauwe voeg toe-knop.
 7. In blad 5. Betaling kiest u eerst voor ‘Niet aangesloten‘, hierna vult u uw incassogegevens in. Let op, de kortingscode vult u niet op dit blad in!
 8. In blad 6. Overzicht controleert u uw ingevoerde gegevens en klikt u op ‘Ik ga akkoord’.
 9. In blad 7. Ondertekening vult u in het opmerkingenveld de kortingscode van uw kraskaart in! Tijdens de verwerking van uw aanvraag verrekenen wij uw gewonnen korting.
 10. Tot slot klikt u in het laatste blad (7) op ‘Zend’. U heeft nu ZorgMail met uw gewonnen korting aangevraagd. Gefeliciteerd en hartelijk dank voor uw aanmelding!

 

 • Hulp nodig bij het aanmelden? Bel met Z-Netwerken: 0345 – 51 95 67 (optie 2).

De kraskaart

 

 

Voorwaarden kraskaartactie

 • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties. Wanneer u nog een andere geldige kortingscode vermeldt in het ZorgMail aanmeldformulier, dan wordt de actie met het meeste financiële voordeel voor u geaccepteerd en verwerkt.
 • ZorgMail werkt met jaarabonnementen. Zodra u gebruikmaakt van de kraskaart actiecode, dan gaat u een jaarlijks opzegbaar abonnement aan. Wanneer het implementatieproces heeft plaatsgevonden (nadat u het aanmeldformulier ingevuld heeft), beschikt u over de ZorgMail berichtendienst en kan de ZorgMail overeenkomst niet meer ontbonden worden tot het begin van het volgende kalenderjaar. De opzegtermijn van het ZorgMail abonnement is minimaal drie maanden vóór het einde van het jaar. Na opzegging loopt uw ZorgMail-abonnement door tot het einde van het kalenderjaar. De minimale contractduur van ZorgMail is één vol kalenderjaar. Al onze tarieven zijn exclusief 21% BTW.
 • Met de kraskaartactie maakt u kans op een aantal maanden gratis ZorgMail. Het gewonnen kortingsbedrag wordt op uw eerste jaarfactuur in mindering gebracht.
 • Heeft u een winnende actiecode ontvangen, terwijl u maximaal één maand (30 dagen) geleden ZorgMail reeds aangevraagd heeft? Dan wordt het gewonnen kortingsbedrag alsnog verwerkt op uw factuur. Stuur hiervoor een e-mail naar info@z-netwerken.nl met uw kraskaart actiecode en praktijkgegevens, alsmede een kopie van de bevestiging van uw ZorgMail overeenkomst (PDF). Vermeld in het onderwerp van uw e-mail: ‘Claim Kraskaart Voordeel‘.
 • De korting, geboden vanuit de kraskaart, kan alléén geclaimd worden wanneer u uw kraskaart-code invult in het opmerkingenveld van het digitale ZorgMail aanmeldformulier. Het opmerkingenveld treft u in het laatste blad van het aanmeldformulier (blad 7).
 • Op het ZorgMail abonnement zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
 • De korting waar deze actie recht op geeft heeft alleen betrekking op de jaarlijkse abonnementskosten van ZorgMail All-In, niet op de éénmalige implementatiekosten van ZorgMail.
 • De korting waarop deze actie recht op geeft wordt berekend op basis van het tarief van eerstelijns ZorgMail abonnementen, met uitzondering van Safe Relay.
 • Deze actie is door succes verlengd! Geldig t/m 1 november 2018.

Heeft u hulp nodig?

Hoe kunnen wij u vandaag helpen?

Heeft u een vraag over de Passage ID? Lees dan eerst pagina 2 en 3 van deze handleiding: Passage ID instellen

Heeft u ondersteuning nodig bij het aanmaken van uw Passage ID of heeft u andere technische ondersteuning nodig? Maak dan een afspraak met onze servicedesk: Servicedesk Afsprakenplanner

Wilt u meer informatie over ZorgMail? Kijk dan eens op onze ZorgMail-pagina's: Informatie over ZorgMail

Wilt u contact opnemen met Z-Netwerken met een overige vraag? Ga naar onze contactpagina

Verwerkersovereenkomst aanvragen?

Bent u op zoek naar een verwerkersovereenkomst? Dan kunt u deze gemakkelijk en snel aanvragen door middel van de onderstaande knop. Verwerkersovereenkomst aanvragen

KvK dossier 09177500 | Voorwaarden ZorgMail Voorwaarden Nederland ICT Privacy Statement

Z-Netwerken Nederland is onderdeel van Enovation BV